началооферти Българияпочивки
 
Велинград  
България PhoneSaunaRestaurantPoolParkingMinibarFitnessTV
Хотел "Велина"***
Цената е на лице и включва 2 нощувки, закуски, ползване на открит и закрит басейн, шезлонг, фитнес, парна баня, паркинг, курортна такса, туристическа застраховка и ДДС.

Ценa от 60 лв.

За хотела: Хотел Велина е разположен на 790m над морското равнище, сред прекрасен боров парк, близо до езерото “Клептуза”. Това е чудесно място както за почивка, така и за организиране на бизнес мероприятия.

Стаи: Хотелски Комплекс Велина разполага със 22 двойни стаи, 23 тройни стаи и 6 апартамента. Всички стаи имат южно разположени тераси и прекрасна гледка към борова гора. Във всяка стая и апартамент има цветен телевизор, телефон и хладилник с минибар, баня с вана и тоалетна.

Услуги: В хотела има ресторант разполагащ с 200 места, дневен бар с 60 места и нощен бар с 70 места. Комплексът разполага със спортно-въстановителен и балнеологичен център с минерална вода, сауна, масаж и фитнес зала. Хотел "Велина" разполага с голяма конферентна зала с 50 места и малка с 15 места. Гостите на хотела имат възможност да ползват интернет.

 
 
  началооферти България почивки