началооферти Българияпочивки
 
Пампорово  
България PhoneSportsShopsSaunaRestaurantPoolParkingMinibarFitnessConferenceBarTV

Хотел "Снежанка"***
Цената е на човек и включва две нощувки със закусни, ДДС, туристическа такса и застраховка. Гостите ползват безплатно фитнес и закрит плувен басейн.

Ценa от 80 лв.

За хотела: Хотел "Снежанка" е разположен в центъра на курортен комплекс Пампорово и е първият хотел за международен туризъм, изграден на курорта Пампорово. През 2000 година хотелът е цялостно реновиран и модернизиран в категория "три звезди".

Стаи: Разполага с 64 двойни стаи, 4 студиа и 11 апартамента. Стаите са уютни и удобни, оборудвани с телефон, телевизор и минибар. Хотелът е на пет етажа. Има пътнически асансьор.

Услуги: Кокетният ресторант предразполага със своята уютна атмосфера и разнообразието от различни видове ястия. Механата с автентичния си интериор и предлаганите родопски специалитети дообогатява кулинарните изисквания на посетителите. В хотела функционира лобибар, конферентна зала с 80 места, дискотека и магазин. На разположение на туристите е спортният център със закрит плувен басейн, сауна, джакузи, хидроджет, солариум и зали за фитнес и масаж.

 
 
  началооферти България почивки